tiistai 18. syyskuuta 2012

Lentolipuuut!!!

Nyt on lentoliputkin hommattu!!! Blue1/SAS lennättää. 28.10. aamulla (liian aikaisin) on lähtö. Mahdollisimman halvalla yritetään tietysti päästä, joten sekä meno- että tulomatkalla on välilaskut :( Ja mennessä joutuu jonkinaikaa Köpiksessä odottelemaan. Mutta saanpahan Tanskan käytyjen maiden listalle :)

Tullessa olisi sitten Arlandassa välipysähdys. Tulee ekan kerran lennettyä tuo Tukholma - Helsinki -väli, pitää jotain positiivista yrittää näistä välilaskuista löytää. 

Nyt alkaa koko ajan enemmän ja enemmän tuntua siltä, että tässä ollaan oikeasti johonkin lähdössä... Tosin on kyllä aika helpottavaa, kun melkeinpä kaikki, mitä voi etukäteen selvitellä, olla sovittuna ja valmiina. Työpaikka on, lennot on, majapaikasta on sovittu. 

Eipä tässä oikeastaan enää paljon muuta, paitsi että täällä päässä pitäisi vaan koulu saada siihen malliin, että pääsee lähtemään :D Vähän harmittaa, että en ehkä valmistu vielä keväällä, mutta luultavasti tän reissun jälkeen ei tuo paljoa haittaa. Ensi syksynä sitten kirjoittelemaan loput aineet.

1 kommentti:

  1. Epäreilua ku et oo mulle kertonu, että laskeudut "Köpiksessä". :D

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella