sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Jeg er nu i Dansk

Viime keväästä asti odotettu matka kohti Lontoota alkoi virallisesti vihdoin tänään klo 04.00 aamulla, kun heräsin. 1. lento on selvitetty, kentälle ehdittiin ajoissa, lento lähti 06.55 siis aivan liian aikaisin, ja konekin oli suunnilleen aikataulussa. Pikkuisen tuntui nousu ja lasku korvissa, mutta mitään pahempia oireita ei ainakaan vielä ole ilmaantunut. Toivottavasti ei seuraavallakaan lennolla korvat pahemmin mene lukkoon. Nyt istuskellaan täällä Kööpenhaminan lentokentällä ja odotellaan.


Nälkä vähän iski ja hankin sellaisen "lentokenttähinnoitellun" kinkku-juusto-suolakurkku-majoneesi-jokintuntemattomaksijäänytpunainenainesosa- leivän. Koulussa kehotettiin ottamaan tähän blogiin kuvia varsinkin ruoka-annoksista, mutta valitettavasti ehdin jo syödä tuon malliesimerkin tanskalaisesta ruokakulttuurista :( ehkäpä seuraavasta voileivästäni tulee netti-ihme ja se saavuttaa 15 minuuttisensa julkisuudessa.

Tässä nyt sitten vain odotellaan hiljaksiin, että jatkolennon lähtöaika, 12.05 paikallista aikaa, tulisi. Ihan ystävällisenä neuvona siis, kannattaa itse varailla tällaiset lennot, voi joutua odottelemaan jatkoyhteyksiä useamman tunninkin, jos joku muu varailee. Mutta mikäs tässä istuessa, voisi ottaa vaikka pienehköt nokoset, jäi yöunet jollain tavalla vähän välistä viime yönä.


P.S. Pyydän jo valmiiksi anteeksi kuvien huonolaatuisuutta ja epäselvyyttä, mutta siis Kööpenhaminan lentokenttää ne yrittävät kovasti esittää.... Halusin vaan jotain kuvia tähänkin saada :)

4 kommenttia:

  1. käväse odotellessa legolandiassa, kiva paikka

    VastaaPoista
  2. Viis tuntia natsaa hyvin, pistä leegolasta postikortti

    VastaaPoista
  3. Noin 5h, merenneitopatsas ja miljoona legokalikkaa myöhemmin istun tyytyväisenä portin D102 edessä ja odotan sen aukeamista... Aurinko paistaa. On lämmin. Tanskassa on melkein kesä. Melkein.

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella