torstai 4. lokakuuta 2012

Keltainen Ovi ja Sali

Hetki vierähti, etten mitään kirjotellut. On ollut vähän kiireitä kirjoitusten sun muiden ylimääräisten ja elämää häiritsevien asioiden kanssa. Vaikka oikeastaan on kyllä ollut todella vaikea keskittyä paljon muuhun kuin lähtemiseen, lähinnä vähän pelonsekaisin tuntein sitä ajattelen.
Mutta ehdinhän mä jotain "asiaakin" tänään kirjoitella (=

Asia osuus alkaa tästä:

Tässä on se Keltainen Ovi (the Yellow Door // englannistin ihan itse), jonka takana pitäisi pari kuukautta asustella. Oikein englantilaisen näköinen talo. En tiedä, kenen auto kuvassa on, mutta mielestäni se on bemari :D


Ja tässä sitten olisi läheinen valtakunnansali, jossa muutama kokous olisi tarkoitus käydä kuokkimassa ja tutustua uusiin, toivottavasti/luultavasti mahtaviin ja hyviin ystäviin. Google Mapsin mukaan noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Keltaisesta Ovesta, ei siis mikään kovin pitkä matka.


Salilla kokoontuu 2 srk:a; Muswell Hill ja Highgate. En ole vielä päättänyt kumman kokouksien kävijämäärää aion vahvistaa. Tosin, toisella srk:lla on sunnuntain koksa 10.00 ja toisella 13.00. Kumpikohan tulee otettua, hmmm...? 
Ehkä käyn tutustumassa molempiin ja päätän sitten, kumpaa klubia kannatan.

Kannattamisesta tuli muuten mieleeni, kyllä vain arvasit oikein, VALIOLIIGA!!!! Eli tämä menee nyt ihan off-topic, mutta jatka ihmeessä lukemista, koska minä jatkoin kirjoittamista.
 Lontoossa olisi aika hyvät mahdollisuudet päästä katsomaan huippufutista, pitää vain ottaa selville otteluaikatauluja sun muita ja hommata jostain liput. Ehkä joku paikallinen ystävä osaa auttaa. Jos vaikka vahingossa pääsisi katsomaan Chelsean tai Arsenalin peliä/pelejä. Kyllä se Queens Park Rangerskin kelpaa. Tai oikeastaan ihan sama mikä joukkue, kunhan olisi englantilaista jalkapalloa <3


Koko tapahtuma olisi niin paljon enemmän kuin FC Hongan pelit Tapiolan Urheilupuistossa. Tai ainakin suurempi ja reilusti tunnelmallisempi. Eli parempi. Torres, Drogba, Gerrard, Suarez, Ferdinand ja Silva... åjjåj (:

10 kommenttia:

  1. Must se on ROOVEEERIIIIIII...auto siis. mut ei siit tartte tapella, sovitaan että mä olen oikeassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, mut se on BEMARI. Tarkistin. Minä 6 Niitti 1

      Poista
  2. Oj vilken fin blogg!

    VastaaPoista
  3. Tuohan sali näyttää melkeinpä kirkolle.

    -ilde-

    VastaaPoista
  4. Wautsi miten magee ploki. Kiva seurata sun reissua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos iikkuwiikku :) parannusehdotuksia otetaan vastaan, vaikka niitä nyt ei kyllä varmaan paljoakaan ole tällaiseen lähestäydelliseen blogiin...

      Poista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella