lauantai 20. lokakuuta 2012

Pakkauspanikointia vol.1

Tämä on nyt tällainen ensimmäinen panikointi, aloin tuossa vihdoin oikeasti miettimään, mitä kaikkea tarvitsen mukaan. Joten:

Miten mä yleensä saan kaiken mukaan?!?!?!? 



Alkaa pikkuhiljaa olla tosi kyseessä. Kahdessa kuukaudessa tarvii hirrrrveesti tavaraa, viikko enää aikaa mietiskellä, mitä kaikkea ja miten sitä kaikkea pitäisi saada tungettua matkalaukkuun.

Onneksi on internet. Nopea googlaus:
" Suunnittele asukokonaisuudet valmiiksi. T-paidat kannattaa ostaa matkamuistoina paikanpäältä. Rikki menevät aina keskelle. Survo ja runno. Istu päälle. Jätä tilaa tuliaisille. Jätä kaikki "ehkä tarvittava" pois. Laita joku muu pakkaamaan. Anna vaimon pakata. Anna äidin pakata. Anna miesten pakata, kaikki tarpeeton jää pois. "
Lyhyen tutkimukseni tulos: nyt vaan annan ensin jonkun muun naispuolisen henkilön (eli äiti) pakata mun matkalaukun, sitten annan jonkun miespuolisen henkilön (eli isä) käydä sen läpi ja lopulta ostan kaikki tavarat vain suoraan paikanpäältä. Pitäiskö kokeilla? Ei taloudellisesti ehkä kovin kannattavaa.

Jos nyt vaikka vahingossa lyhyehkön mielenhäiriösi aikana, joka muuten johti jo muun muassa tämän blogin avaamiseen ja lukemiseen, sattui mieleen juolahtamaan jokin matka/pakkausvinkki, sen saa jakaa Koko Maailmalle tuossa alla, kommenteissa.

5 kommenttia:

  1. Ei nyt mtn valtavaa vinkkiä tullut mieleen, mutta jos/kun mukaan tulee useammat kengät, kannattaa niiden sisään laittaa pikkutvaraa, mahtuu paremmin matkalaukkuun.

    VastaaPoista
  2. Sit ne painavimmat kamat päälle ku menee koneeseen, laukku kevyempI

    VastaaPoista
  3. joo ja paljon vaatekerroksia päälle kun koneeseen hyppäät ^^
    terveisiä täältä lahdesta :D

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella