torstai 20. joulukuuta 2012

..1..


Alright, kohta se on menoa. Matkalaukku sulkeutui, mikä sinänsä on pieni ihme, ja se myöskin alitti lentoyhtiön painorajan, toinen ihme! Eli kamppeet on suunnilleen pakattu ja lentolippu tulostettu. Viimeinen työpäivä menossa. Eilen saksalaiset harjoittelijamme jättivät collegen ja tänään on sitten meidän vuoromme. Luultavasti mekin saamme sellaiset pienet läksiäiset, eli tuoremehua ja keksejä on tänään jossain vaiheessa tarjolla :)

Sää on tähän mennessä mielestäni suosinut aika lailla, ei täällä ole satanut läheskään niin paljoa kuin pelkäsin. Pari kertaa olen kastunut yllättävän "kuuron" takia, mutta kun huoneessa on lämpöpuhallin niin äkkiähän siinä vaatetus kuivuu. Nyt kuitenkin sataa. Eilen päivällä alkoi ja pitäisi kuulemma jatkua ihan huomiseen asti. Eli sateisen viimevaikutelman taitaa Lontoo meille jättää. Vastapäätä istuvan työkaverini ensimmäinen lausahdus tänä aamuna olikin "I hate London! I want to go home!". Hän on siis Bulgariasta alunperin, mutta tullut opiskelemaan ja työskentelemään tänne. Ei pidä sateesta.

Vaikka meille nyt tuollaiset pienet läksiäiset täällä koululla järjestetäänkin, niin kai sitä pitäisi jonkinlainen omakin seremonia organisoida. Voisi ehkä tuossa "paikallisessa" käydä nostamassa lähtömaljan :P

Ai niin, pakollinen Starbucks -käynti tuli hoidettua eilen, paljastavia paparazzikuvia tulee myöhemmin :D Ja rakas perheeni päätti, ettei me lähetäkään ennen kuin vasta sunnuntaina sukulaiskierrokselle, ehkä mä sittenkin nään jonkun kaverini ennen ens vuotta :)

2 kommenttia:

  1. hyvää matkaa ja kohtahan me jo nähdäänkin ~(^__^ ~)

    VastaaPoista
  2. NIIIIIN NÄHDÄÄÄN !!!! <3333 \(-,-)y :D vai miten se meni? :D

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella