torstai 6. joulukuuta 2012

Luminen Lontoo

Täällä satoi lunta !!!! Siis tuli lunta tällä viikolla, sitä oli vielä eilen aamulla vähän, nyt onneksi on jo sulanut pois. Mutta lumi siis tarkoittaa pakkasta... Hrrr... Teidän, siellä on kylmempi ja 2 metriä lunta.. Mutta ei täällä pitäisi olla lunta! Joku kyllä taisi mainita, että tänne on nyt luvattu ihan ennätys kylmää talvea, toivottavasti se ei ehdi saapua ennen kuin lennän pois.

Pakkasen vaikutuksen huomaa myös huoneeni lämpötilassa. Se on alkanut taas kylmentyä. Vaikka eilen kylläkin selvisin jo hetken t-paidalla, vuokraemännällä kun sattui olemaan jokin istunto käynnissä ja siis asiakkaita talossa. Ihan selvyyden vuoksi, vuokraemäntäni on psykoterapeutti.

 
Eilen illalla siis hihhuloin ilman hupparia ensimmäisen kerran noin 38 päivään ja 20 tuntiin. Oli se vaan piristävä kokemus :)

En kuitenkaan jäänyt aloilleni nauttimaan lämmöstä, vaan suuntasin läheiseen ravintolaan katsomaan, josko siellä näytettäisiin Mestareiden Liigaa. Ja kyllähän siellä näytettiin; Chelsea - Nordsjaelland. Ei sinänsä kiinnostava ottelu, mutta jalkapalloa kuitenkin. Ja olihan se hienoa, kun Nordsjaelland iski maalin ja kavensi 2-1.. Siihen se kiri jäikin, peli päättyi varmaankin 6-1 tai jotain vastaavaa, sekosin laskuissa...

Muuten tällä viikolla ei vielä oikein olekaan tapahtunut mitään. Viikonloppuna kyllä sitäkin enemmän, kun porukat tulevat sieltä jäätävästä Suomesta minua morjenstamaan. Ja eihän tässä ole enää kuin reilu 2 viikkoa ja pääsen nukkumaan omaan sänkyyn <3


 Muuten, sillä aikaa, kun te muut siellä Suomessa nautitte vapaapäivästä, minä työskentelen ahkerasti...

3 kommenttia:

  1. Viimenen kuva on ihan totta. Sä et nuku sun omassa sängyssä, mut mä nukun.
    "Happines is sleeping in your own bed."
    : D

    VastaaPoista
  2. Katotaanko? : D
    Mut ei oo sun sänkys vielä pitkään aikaan. ;D

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella