maanantai 10. joulukuuta 2012

Toiseksi viimeinen viikonloppu

Olen vielä hengissä, on vain tässä ollut pari päivää hiukka kiire :)

Rakas perheeni on täällä!!!! 

Lauantaina tulivat ja niin tässä sitten ollaankin sitten vietetty aikaa yhdessä ja kierrelty ympäri Lontoota. Lauantaina käytiin porukalla syömässä ja seikkailtiin täpötäydellä Oxford Streetillä. Sunnuntaina lähdin 7.30 liikkeelle. Pääsin käymään hotellin kunnollisessa suihkussa ja sitten vielä kunnon aamupalalle. Vaikka hotelliaamiainen ei sinänsä ollut mitenkään erikoinen, tuli sitä ahdettua aika paljon... Ensimmäistä kertaa kun sain yli kuukauteen kunnolla syötävää ;)

Aamiaisen jälkeen alkoikin varsinainen nähtävyyskierros. Kierrokseemme kuului minun pikkuhuoneeni, Highgaten sali ja Camden Town. Camdenista tarttui mukaan vähän tavaraa ja seuraava pysäkki oli jalkapalloa näyttävä ravinteli. Tai muut lähtivät jo hotellille elpymään, kun minä ja isipappa katselimme Englannin Liigaa.

Tänään olisi sitten tarkoitus päästä katselemaan Fulham - Newcastle. Toivottavasti pääsen töistä ajoissa ja tuo muovipussillinen lisäkerroksia, jonka pakkasin mukaan, riittää Englannin kylmennyttä ilmastoa vastaan.

Yrityksenä olisi vielä saada liput Oopperan kummitukseen. Toivottavasti onnistuu, vaikka We will rock you on kyllä myös kuulemma aikas hyvä musikaali :)

Ai, ja kyllä, tämä oli nyt toiseksi viimeinen viikonloppu täällä. Suht nopeasti on aika loppujen lopuksi mennyt, enää 9 päivää töitäkään jäljellä (onneksi...). Ja vain 1 viikonloppu. Täytyy yrittää kehitellä jotakin spesiaalia :)

2 kommenttia:

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella