lauantai 3. marraskuuta 2012

1. viikko melkein ohi

Noniin. Ensimmäinen Lontoon viikko on lähes lopussa ja ehkä ennen kaiken huvittelun alkamista, voisin vetää tuota mennyttä viikkoa vähän yhteen. Eli, työ ei siis ollut aivan sitä, mitä odotin, mutta kyllä tästä selvitään. Kämpässä oli aluksi kylmä, ei onneksi enää kovin. Ja koksaan menoa jännitin ihan turhaan :)

Löysin siis kokouspaikan suhteellisen helposti, vaikka yhdessä vaiheessa pelkäsin jo kävelleeni ohi. Kun pääsin saliin sisään, eräs ystävällinen sisar tuli ottamaan kädestä kiinni, pyysi viereensä istumaan ja kertoi, että srk:hon kuuluu 1 suomalainen sisar. Mikä tuuri, että satuin menemään juuri tuon srk:n kokoukseen :) Siinä sitten kokouksen aluksi juttelin aika monen ystävän kanssa... Vähän liian monen, koska en muista puolienkaan nimiä :/ Mutta toivottavasti he muistavat minut. Ja eräs veli uhkasi laittaa minut samantien johonkin ryhmään, jotta pääsen kentälle. Sunnuntaina sitten minutkin on varmaan jonnekin sijoitettu.

Ai, ja minä kun luulin pääseväni maanantaikokouksia karkuun... Ensi viikolla samalla salilla kokoontuvalla toisella srk:lla on kai kierrosviikko, joten meidän kokous on siirretty maanantaille :D

Eilen, eli siis perjantaina, söimme erittäin englantilaista ruokaa vuokraemännän tarjoamana. Kävimme Muswell Hillissä hakemassa Fish'n'Chips, nam. Siinä sitten syödessämme emäntämme kertoi olevansa lähdössä viikoksi Intiaan parin viikon kuluttua. Valitettavasti yksi hänen veljentytöistään tulee vahtimaan meitä ;)


Ja nyt, kun viikonloppu on vihdoin alkanut, olisi tarkoituksena lähteä vähän katselemaan nähtävyyksiä ja tutustumaan paremmin Lontooseen. Eli kuvia on luultavasti tulossa runsaasti tämän viikonlopun aikana. Jos vaikka nuo perusnähtävyydet saisi filmille, Big Ben ja Tower Bridge.

2 kommenttia:

  1. Ihana kokemus tuo salille meno <3 ajattele jos et olisikaan uskaltanut!! Miten hauska sisar! Jos haluat, voit näyttää hänelle nämä terveiset:

    Dearest Sister, thank you for your warmest way to wellcome my sister's daughter at your Hall! You witnessed about the international brotherhood we all share. Your loving kindness is appreciated here, thousands of kilometers away from your Hall :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinpäh, mitäs mä sitten täällä tekisinkään, jos en olisi mennyt... Täytyy yrittää muistaa välittää terveiset eteenpäin :)

      Poista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella