keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Statuspäivitys

Tämä on nyt vähän tällainen turhanpäiväinen päivitys, mutta tällä hetkellä ei ole hirveästi tekemistä, joten:

Maanantaina tapasin vihdoin toisen näistä saksalaisista harjoittelijoista, jotka meidän lisäksemme ovat siis tuolla koululla. Hän oli ollut poissa koko edellisviikon vatsataudin takia. Mutta nyt siis oli vihdoin päässyt kouluun ja vaikutti ihan mukavaltakin.

The 5th of Novemberin ilotulitukset jäivät muuten näkemättä. Kauhea pauke kuului, mutta missään ei näkynyt mitään. Emäntä olikin sanonut, että lähin paikka, jossa raketteja ammutaan on aika kaukana ja samalla kehotti pysymään sisätiloissa, ulkona kun on niin kylmä. Tuli vain mieleeni, että Suomessa uutena vuotena vaikka olisi se 20 astetta pakkasta, niin kyllähän siellä sitä porukkaa on ulkona riehumassa ja täällä ei mielestäni edes menty miinuksen puolelle. Mutta tulitukset jäivät siis kokonaan näkemättä, hyvin vakuuttavilta ne tosin kuulostivat :)

Tältä ne saatto näyttää
Sitten maanantain ja tiistain välisenä yönä tapahtui jotain aika jännää... Sain vatsataudin. Tai varmaankin olin saanut sen jo aikaisemmin, jommaltakummalta saksalaisista harjoittelijoistamme, mutta vasta keskellä yötä huomasin oireet. Tiistai menikin sitten sängyssä maatessa, en jaksanut tehdä oikeastaan mitään.

Minä, paitsi että tää on pystyasennossa

Saattaa olla, että tämäkin päivä menee vielä kokonaan sängyssä, mutta olo on kyllä parempi kuin eilen. Ruokakin on jollain tavalla pysynyt sisällä. Saa nyt nähdä, miten loppuviikko menee, lauantaina olisi tarkoitus lähteä kentälle ensimmäistä kertaa (jännittääää). Muita suunnitelmia tässä ei oikeastaan olekaan, nyt kyllä olisi hyvää aikaa miettiä, mitä täällä voisi tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella