sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Skyfall

Adele - Skyfall

Kyllä, nyt se on nähty. Ensimmäinen Bond, jonka vaivauduin ihan leffateatteriin katsomaan. Ja oli kyllä positiivinen yllätys. Kylmät väreet ihan, kun Adele kajautti ja muutenkin mukava paluu vähän vanhempiin Bondeihin. Mutta eipä paljasteta sen enempää.

Leffateatteri itsessään oli hiukan pettymys, aikas pieni kangas, mutta kyllähän siitä nyt yhden elokuvan katsoi.


Lauantaina taas pääsin aamusta kentälle ja kenttäkaveri pyysi kentän jälkeen luokseen "aidolle englantilaiselle aamiaiselle". Sisätiloihin siirryttäessä, sain lainaan seuraavanlaiset ihastukset. Jalat pysyivät oikein lämpiminä.


Ja English Breakfesthan tarkoitti teetä, makkaraa, pekonia ja kananmunia, muun muassa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:


Sienetkin söin, kun en kahdannut sanoa, etten niistä erityisemmin pidä :) Ihan hyvin menivät onneksi alas asti. Kananmunasta sen verran, että se räjähti yllättävästi, joten kaikkein kaunein siitä ei tullut. Moni kakku päältä kaunis, tämä maistui hyvältä. 

Myöhemmin päivällä sitten suunnistimme Weeran kanssa Westfieldiin, j  ä r k y t t ä v ä n suureen kauppakeskukseen. Siinä sitten menikin muutama tunti kauppoja kierrellessä. Sain ostettua jo tuliaisiakin, lähinnä itselleni. Reissun ohella tuli nautittua myös oikein maistuvaa ravintoa.



Vähemmän tekstiä, enemmän kuvia tällä kertaa.




2 kommenttia:

  1. Täydellinen aamiainen!!! -JS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, hienoa, sait vihdoin sujautettua jotain sensuurin läpi :) Ja juu, todella hyvää oli, ihan suhteellisen täyttävääkin... :)

      Poista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella