lauantai 24. marraskuuta 2012

Valmistujaiset / Sherlocked

Eilen siis oli valmistujaisjuhlat. Tässä muutamat kuvat, mutta lisää tulee jossain vaiheessa.

Tällaiselta paikka näytti ulkoa. Jotenkin vahvasti paikka liittyi tykkeihin ja ilmeisesti Britannian armeijaan, siitä kertoivat nuo tykit, joita oli montaa eri sorttia rakennuksen ulkopuolella.

Vähän "uudempi" malli... Kai?

Ja tältä näytti juhlapaikka sisältäpäin. Helposti mahtui se noin 300 ihmistä kuuntelemaan kaikki puheet ja seuraamaan muun ohjelman.

Kaapuja ja hassuja hattuja oli paikalla myös jonkin verran. Kaikki saivat tutkintotodistuksensa lämpimän kädenpuristuksen kera.

Tältä näytti minun työasemani juhlan loppuvaiheessa, melkein kaikki vieraat saapuivat paikalle.

Kyllä, se olen minä <3

Kaapujen ja hassujen hattujen lisäksi olen aika yllättynyt vieraiden pukeutumistyylistä. Osasta kyllä huomasi, että nyt on tultu valmistujaisiin, osa taas näytti sitlä, että oli eksynyt rock-konsertista väärään tapahtumaan. Vierailla oli siis hyvinkin normivaatteet päällä, farkut ja tennarit. Ja kyllä taisi muutamalla valmistuvallakin olla kaapujensa alla samanlainen vaatekerrasto.

Siinä joskus kuuden jälkeen sitten suurinosa vieraista oli liuennut paikalta, joten mekin pääsimme lähtemään kotia kohti. Ennen sitä kuitenkin vietiin tavaroita takaisin koululle, mustalla taksilla :D Joskus seitsemän jälkeen olinkin sitten kämpillä, siitä vielä kauppaan ja siinähän se ilta menikin.

Lauantaina sitten olikin tarkoitus nukkua mahdollisimman pitkään, mutta suht aikaisin aamulla joku siellä kotoSuomessa unohti, että täällä se kello on lauantaisinkin 2 tuntia jäljessä. Tuossa vähän 9 jälkeen lähdinkin sitten liikenteeseen, suuntana 221B Baker Street.


Museo oli aika pieni, mutta ihan hauska ja kiinnostava, jos tykkää Sherlockista. 

Kierros aloitettiin Sherlockin makuuhuoneesta

Sherlockin r4nd0m3ita tavaroita

Dr. House säilyttää Vicodinia Lupus-kirjan sisällä, Sherlockin kirjan sisältä löytyy revolveri

Vieraskirja

Ehkä pelottavin nukke, jonka olen ikinä nähnyt... Tuo "panta", joka menee herran pään ympäri, on käärme...

Pari epäilyttävää henkilöä kurkotteli alaspäin välikatosta

My Dear Watson

Sherlocked

Nauroin :)

                                        Before                                                                                                                          Now

Sherlockin patsas Baker Street stationin edessä


Myöhemmin tänään olisi sitten Highgaten srk:n "Annual black tie party". Ja tanssikengät mukaan... Kylläh juuh :) Huomenna sitten raporttia näistä bileistä :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella