tiistai 13. marraskuuta 2012

My appendix

Luulin jo selättäneeni vatsapöpöni. Tänä aamuna mahalaukkuni oli kuitenkin eri mieltä ja ilmoitti sen hyvinkin huomattavalla vatsakivulla. Eipä siinä sitten muu auttanut kuin vihdoin mennä lääkäriin.


Vuokraemäntäni ystävällisesti varasi minulle ajan läheiselle lääkäriasemalle. Hiukkasen jännitti, että osaankohan nyt englanniksi selittää kaikki vaivani ja vielä enemmän jännitti se, ymmärtäisinkö sanaakaan hoito-ohjeista. 

The Dr.: "Do you still have your appendix?"
Me: "Mmmm, yes, I do."

Ajatelkaapas, en itsekään tiennyt tietäväni, mikä on umpisuoli englanniksi! Kiitos Gregory House ja Meredith Grey :)


Puhumisessa ei siis ollut ongelmaa, mutta käynnistä ei kyllä oikeastaan ollut apua. Mitään ihmelääkettä ei ole, pitää vain syödä ja juoda hyvin. Ja toivoa, että tämä menee ohi  mahdollisimman pian. Itse asiassa, lääkäri jopa käski lopettaa apteekissa suositellun lääkkeen ottamisen.

Joten tässä alkuviikosta ei nyt ole oikein tapahtunut mitään, paitsi etten kestä enää olla vain täällä neljän seinän sisällä. Onneksi kävin aikaisemmin ostamassa vähän luettavaa, nyt on Nälkäpeli-trilogian kakkososa menossa. Huomenna olisi taas tarkoitus yrittää päästä töihin, toivottavasti eivät ole minua siellä aivan kokonaan unohtaneet...

6 kommenttia:

  1. Älä koskaan luota apteekkilaisiin.

    VastaaPoista
  2. Voi ressua, vieläkin masu koettelee :'( tsemppiä kentälle ja muutenkin hauskaa vkonloppua super-tonni-suositulle plokinpitäjälle :-) tv. iikkuwiikku

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella