torstai 29. marraskuuta 2012

Päiväkirjamerkintä 29.11.2012

Rakas Päiväkirja,


Tällä viikolla on kaikki sujunut oikein hyvin. Jostain kumman syystä koko viikon on ollut aika mahtava fiilis (hyvän mielen musiikkia :)). Vaikka tietysti ikävöin edelleen kaikkia tuolla Suomessa, olen varmaankin jollain tavalla tottunut tähän ikävän tunteseen. Tai sitten olen alkanut unohtaa ;)

Rakas Päiväkirja, taidan rakastaa Lontoota. Lontoo on niin suuri, täällä on niin paljon nähtävää ja tehtävää. Ja täällä on paljon ihmisiä, siitä pidän eniten, rakas Päiväkirja. Kaduilla riittää vilinää aamusta iltaan. Erilaisia ihmisiä menossa eri suuntiin ja erilaisiin paikkoihin. Erilaisuus, siitä pidän täällä Lontoossa kaikkein eniten.


 10.12. olen menossa Fulham vs. Newcastle Valioliigaotteluun. Vaikka Fulham on tällä hetkellä vasta 10. ja Newcastle 14. sarjataulukossa, odotan ottelua innolla. Vaikka kentällä ei lempipelaajiani heilukaan, ehkä löydän uusia, vähän tuntemattomampia seurattavia. Ja onhan se kuitenkin Valioliigatason matsi, siis oikeastaan kovatasoisinta futista, mitä olen koskaan nähnyt paikanpäällä. Pari viikkoa siis pitäisi vielä odottaa, rakas Päiväkirja.

Tuosta ottelusta tuli muuten mieleeni, rakas Päiväkirja, että minunhan oli tarkoitus jossain vaiheessa tehdä se stadionkierros. Eli siis käydä ainakin ulkopuolelta tsekkaamassa nämä lontoolaisten Valioliigajoukkueiden kotistadionit. Pitääkin alkaa sitä tässä pikkuhiljaa suunnittelemaan. Ehkä sitä voisi jollakin stadionilla ottaa sellaisen opastetun kierroksen stadionin uumeniin. Laitetaan mietintämyssyyn.

Rakas Päiväkirja, nyt en valitettavasti keksi enää, mistä kirjoittaisin. Ehkä tämä riittää tällä erää. 

3 kommenttia:

  1. Taidat rakastaa Lontoota vai jotakuta Lontoossa?!?!?! -js

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... JS taitaa olla taitava lukemaan rivien välistä =)

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella