sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Rock'N'Muuta mukavaa

Sunnuntai-ilta. Vatsatauti suunnilleen selätetty ja uudella innolla alkavaa viikkoa kohti. Mutta ennen uuden viikon aloitusta lyhyt katsaus menneeseen, eiliseen ja menneeseen päivään.

Lauantaina aamusta kävin ensimmäistä kertaa kentsulla täällä. Jotta teillä kuitenkin olisi jotain, jota odottaa, en kerro tässä mahtavista kenttäkokemuksistani. Kentän jälkeen lähdimme etsimään Lontoon Hard Rock Caféta. Ja sen löysimmekin.


Jouduttiin hetki jonottamaan ja sitten odottamaan. Ehdittiin tsekata RockShop ja sitten päästiin istumaan Billy Idolin kitaran alle <3¨


Ja ruokakuvat, niitä ei saa KOSKAAN unohtaa:


En tiedä miksei tuo kuva suostu kääntymään vaakatasoon.. Mutta siinä on hampurilainen. 
Älyttömän hyvän makuinen sellainen.

Siinä sitten syötiin ihan rauhassa ja taustalla soi muun muassa Nirvanan Smells Like Teen Spirit. Kaikki hyvin, kunnes TÄMÄ! (nuo eriväriset tekstipätkät ovat siis linkkejä Googlen omistamaan videopalvelu Youtubeen). Siis mitä tapahtui??? Ei voi ymmärtää. Ruoka kuitenkin oli hyvää. Ilman sen suurempia jatkosuunnitelmia hyppäsimme r4nd0m1st1 valittuun bussiin ja päädyimme Piccadilly Circuksen valotaulujen alle. Siitä sitten harhailemalla St. James's Parkiin, jossa oli tällaisia näkymiä.


Ja siellä päin kun kerran oltiin, niin eipä sitten ohitettu Buckingham Palacea. Taivas oli livenä vielä nätimpi, ei jostain syystä suostunut tallentumaan filmille :/


Sitten hetkeksi kämpille rauhoittumaan ennen seuraavaa etappia. Joka näytti seuraavalta:


Minusta ei kuitenkaan ollut oikein ollut bilettäjäksi, vatsa alkoi vastustella. Melkein viimeisellä maanalaisella kämpille ja suoraan nukkumaan.

Aamulla olikin ulkona todella hyvä ilma, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kokoukseen, jossa melkein jo viittasin ja sovin pari kenttää. Kämpille päästyäni päätin lähteä käymään Muswell Hillissä, vähän tuollainen "isompi" paikka tässä vieressä. Ja mitä sieltä löytyikään:


Elokuvateatteriii!!!


Ja kyllä, Skyfall, monta kertaa päivässä


Ja paikallinen isompi kauppa, Sainsbury's


Mansikoita! Siis mansikoita täällä marraskuussa.


Minä <3 ja Suklaaparatiisi

Että sellainen viikonloppu. Kuva-albumissa lisää kuvia !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella