tiistai 20. marraskuuta 2012

Hassut hatut

Ensi perjantaina tämä minun kouluni järjestää valmistujaisjuhlat noin 80 opiskelijalle. Bileet pidetään jossain tässä ihan koulun lähellä. Onneksi tuli otettua pari hametta mukaan, voisi muuten olla aika murhaavia katseita, kun sinisissä farkuissani ilmetyisin paikalle.


Mutta siis, pääsen osallistumaan aitoihin vamistujaisiin. Hassut hatut, kaavut ja kaikki! Vaikka kai siinä joudun ikään kuin töitä tekemään, on ihan jännä nähdä, millaiset bileet nämä ovat.

Ja bileistä puheenollen, sain kutsun Highgaten srk:n jokavuotisiin illanistujaisiin, jotka järjestetään lauantaina. Kutsussa oli ihan erikseen Dress Code: Black Tie. Tanssikenkiä toivottiin myös mukaan. Tällä viikolla saa siis viettää paljon aikaa oikein supersiisteissä vaatteissa. Saa nähdä, minkälaisiksi nämä pippalot osoittautuvat.

Muuten tuleva viikko kuluukin aika lailla samalla tavalla kuin aikaisemmatkin. Aamulla töihin, illalla ehkä kauppaan ja nukkumaan. Unohtamatta tietenkään Skype-puhelua kotiin <3. Keskiviikkona tosin varmaan jossain täällä näytetään Mestareiden Liigaa, kun Arsenal kohtaa Montpellierin. Sitä ehkä voisi yrittää jonnekkin päästä seuraamaan. Ja onhan meillä keskiviikkona pepa :) Viime viikolla jo testattiin, ja hyvin toimi Skypen välityksellä aineiston läpikäyminen.

 
Vuokraemäntämme muuten lähti tuossa viime viikolla Intiaan lomailemaan ja hänen poikansa tuli katsomaan koirien (ja meidän) perään. Hienointa tässä vaihdoksessa on, että lämpötila kämpässä on noussut radikaalisti. Yhtenä päivänä lämpömittari näytti jopa 21 astetta. Ihan mukava muutos noin 17 asteeseen... Aivan illalla on kyllä edelleenkin viileää, lämpöjä kun ei täällä pidetä jatkuvasti päällä, vain pari kertaa päivässä kuuluu patterista kummallista ääntä.

Muuten en nyt sitten tiedä, mitä tässä vielä kerotilisin. Viikonlopulle ei ole hirveästi suunnitelmia, mutta onneksi tässä on vielä aikaa niitä mietiskellä. Tekemisehdotuksia muuten otetaan vastaan.


Mitä olet aina halunnut tehdä Lontoossa? Kerro unelmasi, ja minä saatan totetuttaa sen puolestasi! Oletko aina halunnut nähdä Tower Bridgen? Tai käydä Sherlock Holmes -museossa? Ehkäpä unelmoit vain hengailevasi Portobello Marketilla? Tai Notting Hillissä käymisestä? Siellä, missä Hugh Grant ja Julia Roberts rakastuivat. NYT on Sinun tilaisuutesi toteuttaa unelmasi! Minun kauttani. Lupaan ainutlaatuisia elämyksiä, kuvia, ehkä jopa viedokuvaa! Tämän lähemmäksi et ehkä koskaan pääse Lontooseen liittyvää unelmaasi. Koskaan ei kuitenkaan saa menettää toivoaan! Lupaan ottaa etukäteen selville, kannattaako sinun edes unelmoida siitä, mistä ikinä unelmoitkin.
 .
 .
 .
Jaaaaa POIKKI. Tähän mainospuheeseen on varmaankin hyvä päättää. The End.

2 kommenttia:

  1. Mä tavallaan ehkä olisin halunut käydä siellä Ripley's Believe or not -museossa... - JS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla hiukka, miten sen nyt sanoisi.... ankara reissu mun kukkarolle, mutta ehkäpä, ehkäpä :)

      Poista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella