sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Black Tie Party

Eilen illalla siis oli Highgaten illanvietto. Iso osa poruksta saapui muodikkaasti noin 45 minuuttia myöhässä, mutta onneksi päästiin syömään melkein heti, kun ihmiset oli saatu pöytiin istumaan. Yleisö sai nauttia parista livemusiikkiesityksestä, sketsistä ja edellisvuoden kemujen valokuvista. Tietysti mukaan mahtui myös tietokilpailu, jossa meidän pöytämme varmaankin oli se huonoin :D

Kun sitten ohjelmanumerot olivat lopussa, laitettiin musiikkia kovemmalle ja valoja pienemmälle. Shakira, Queen, Abba ja Michael Jacksonhan sieltä sitten alkoivat pauhata. Ja olihan se PSY:n Gangnam Stylekin eksynyt tanssibiisilistalle. Valitettavasti osa ihmisistä alkoi liueta pois paikalta tanssien alettua, mutta onneksi paikalla oli muutama innokas tanssija.

Itse en tuosta tanssimisesta niin välitä, kuten monet ehkä tietävät... Vaatii sen oikeanlaisen seuran ja mielentilan, että lähden tanssilattialle pyörähtelemään. Onneksi kaikki eivät siis juosseet samantien tanssimaan, vaan pääsin juttelemaan muutaman ystävän kanssa, joita en ollut ennen tavannut. Ja muutaman sellaisenkin kanssa, jotka olin jo tavannut.

Olen muuten ihan hukassa näiden kaikkien ihmisten nimien kanssa... Enkä kehtaa sitä koko ajan olla kysymässä. Onneksi aina kun vaihtaa puhelinnumeroita jonkun kanssa, voi siinä sillä tavalla hienotuntoisesti kysyä, että mites se sinun nimesi oikein kirjoitetaan. Siinä vaiheessa viimeistään sitten selviää, kelle numeroani olen antamassa :)

6 kommenttia:

  1. Ok. Mäki haluisin tietää kenen kaa vaihdan puhelin numeroo. ;)

    VastaaPoista
  2. ei nimestä väliä, kunhan on komea
    ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, nimet on kyllä yliarvostettuja. Kai ihan vaan "Hey you!" riittää saamaan kenen tahansa huomion?

      Poista
  3. Kyllä pitää meidänkin seuraaviin bileisiin ottaa ohjausta tuosta musiikkimausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepps... Vähän menevämpää musiikkia seuraavaan illanviettoon :) Jos vaikka vahingossa joku eksyis tanssilattialle :)

      Poista
  4. Ehdottomasti isäseni. : )

    VastaaPoista

Ja siihen vaan alle rustaatte, jos jaksatte. Kateellisia kommentteja saa laitella